Merken

Ecooter

Ecooter is reeds 25 jaar actief in de motor- en scooterbranche. Ecooter focust zich op innovatie en verbetering van de elektrische scooterbranche.  Ecooter maakt gebruik van een middenmotor welke middels een snaar het achterwiel aandrijft. Dit zorgt voor een sublieme wegligging en mooi acceleratieverloop.

Super Soco

Super Soco is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden geproduceerd in de volledig eigen ultramoderne fabriek in Nanjing, China. Super Soco combineert efficiƫnte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

AGM Goccia 

AGM focust zich op continue innovatie en verbetering van het assortiment. Op het gebied van elektrische scooters biedt AGM verscheidene modellen die zowel qua looks als prestaties tegemoet komen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten.

Yadea

De Ebretti scooter is een oer-Nederlands product en maakt elektrisch scooter rijden stijlvol en elegant. Op een Ebretti laat je zien hoe schoonheid samengaat met een schoon geweten. Want je rijdt waar je heen wilt zonder geluidshinder en met een extreem lage uitstoot van fijnstof en CO2.